Rapid responder komt vast te zitten in kuil nieuwbouw wijk Oppe Brik

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Een rapid responder van de ambulancedienst is zaterdagavond vast te komen zitten in een kuil. De onfortuinlijke chauffeur zag in het donker op een onverhard deel een kuil achter het GresCollege over het hoofd terwijl hij onderweg was naar een melding in een van de appartementencomplexen. Door de regen van afgelopen dagen is de ondergrond modderig en kon hij niet meer zelfstandig loskomen.

In afwachting van de brandweer, die in Reuver uitgerust is met een 4×4 voertuig, is de hulpverlener te voet naar een van de gebouwen gegaan voor hulpverlening aan een patient, ook werd een extra ambulance opgeroepen.

De brandweer heeft met een sleepband het voertuig uit de kuil getrokken. Zover te zien was er op vieze banden na geen schade te zien.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie