Ravage na ongeval met kermisattractie op A67

112 Featured Venlo

Venlo – De A67 is in de nacht van zondag op maandag uren lang dicht geweest na een ongeval met meerdere voertuigen. Dat gebeurde vanaf knooppunt Zaarderheiken richting Eindhoven. Vlak over de spoorbrug, waar de invoegstrook en hoofdrijbaan samen komen ging het mis, een busje met daarin meerdere personen, mogelijk zelfs teveel, botste achterop een kermisvrachtwagen met een mobiele kassa-aanhanger. Door de klap brak de aanhanger los van de vrachtwagen waarna die in meerdere delen brak. Deel van de inhoud bezaaide het wegdek, eveneens als brokstukken van het busje. Een achteropkomende vrachtwagen probeerde alle brokstukken en voertuigen te ontwijken, maar raakte desondanks beschadigd aan de voorzijde.

Het busje kwam uiteindelijk op zijn zij terecht, de inzittende wisten via de achterdeur en bestuurdersdeur het voertuig te verlaten. Omdat niet duidelijk was hoeveel personen in het busje hebben gezeten, werd in de omgeving gezocht naar sporen van mogelijke gevluchte personen. Vijf ambulances kwamen ter plaatse, uiteindelijk zijn 2 personen naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege de hulpverlening, onderzoek en opruimwerkzaamheden was de A67 richting Eindhoven uren afgesloten vanaf Venlo.

Foto: AVLimburg

Tummers advertentie