Postbezorger ziet automobiliste van rechts over het hoofd

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Een postbezorger heeft maandagavond een automobiliste over het hoofd gezien die van rechts kwam bij het kruispunt Mariastraat – Broeklaan. De bestuurster reed daardoor bij de bestelbus in de flank. De automobiliste was door de aanrijding ontdaan en hevig geschrokken door de harde klap en geactiveerde airbags waarvoor een ambulance werd gealarmeerd. Zij hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De bestelbus heeft forse schade aan de rechterzijde, de auto daar in tegen mogelijk total loss en is afgevoerd door een berger. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

De Mariastraat is al jaren een gevaarlijke straat vanwege gevaarlijke situaties die ontstaan door weggebruikers zeggen buurtbewoners. De buurt klaagt daarvoor al jaren bij de gemeente en voelen zich ongehoord. Onlangs is de gemeente begonnen met het metingen om de verkeersstromen in kaart te krijgen.

Foto: AVLimburg.nl

 

Tummers advertentie