Automobilist ziet fietser niet door laagstaande zon

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Een fietser is maandagmiddag aangereden door een personenauto op de Mariastraat. Dat gebeurde doordat de automobilist de fietser niet heeft gezien door de laagstaande zon. De fietser kwam van rechts uit de Greswarenstraat, toen hij door had dat de bestuurder van de auto hem niet zag, kon hij niets meer om een aanrijding te voorkomen.

De fiets werd op het achterwiel aangereden die daardoor krom raakte, de man kwam lelijk ten val waardoor hij een hoofdwond op liep. Getuige en omwonden en de bestuurder van de auto schoten de gewonde man te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, voor behandeling aan zijn verwondingen is een afspraak gemaakt bij een huisarts.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie