Brand bij spiegelfabriek tijdig ontdekt

112 Featured Swalmen

Swalmen – Zaterdagochtend is de brandweer gealarmeerd voor een brand bij de spiegelfabriek in Swalmen, daar was door nog onduidelijke redenen brand uitgebroken waardoor het brandalarm geactiveerd werd. Het vuur greep snel om zich heen wat voor flinke rook ontwikkeling zorgde, extra materieel en manschappen werden opgeroepen om te helpen met blussen.

De rook trok ook richting de woonwijk waarvoor een NL-Alert werd uitgestuurd. Omwonenden die last hebben van de rook wordt geadviseerd ramen en deuren sluiten en de ventilatie uit te zetten.

De brandweer had de brand snel onder controle, na ander half uur begonnen ze al met na blussen en ventileren van het pand. Doordat de brandweer tijdig werd gealarmeerd en heeft opgeschaald, kon erger voorkomen worden. Zover bekend zijn er geen personen gewond geraakt.

Tummers advertentie