Onwel geworden automobilist rijdt frontaal tegen vrachtwagen

112 Beesel Featured

Beesel – Een automobilist is dinsdagochtend frontaal tegen een vrachtwagen gereden nadat hij onwel was geworden achter het stuur. Dat gebeurde op de N271 tussen Reuver en Swalmen. De vrachtwagenchauffeur merkte tijdig dat de auto op zijn weg helft reed, en kon dankzij een noodstop een aanrijding op snelheid voorkomen.

In afwachting van de hulpdiensten bekommerde de vrachtwagenchauffeur en een andere weggebruiker zich over de automobilist, die geen ernstige zichtbare verwondingen had. De automobilist is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. Vanwege de hulpverlening en berging van de zwaarbeschadigde auto was de Rijksweg tussen Reuver en Swalmen een rijstrook afgesloten.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie