Brand bij kunststof verwerker blijkt mee te vallen

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Bij een melding van brand bij een kunststof verwerker aan de Broeklaan is donderdag vroeg groot alarm geslagen vanwege rookontwikkeling in het pand. In een oven waar kunststof panelen worden verwerkt is een mal gaan smeulen dat voor behoorlijke rookontwikkeling veroorzaakte dat vervolgens door alle kiertjes en ventilatie kanalen naar buiten trok. Nadat het brandalarm geactiveerd werd door de rook en een beveiligingsbedrijf poolshoogte kwam nemen, sloegen de hulpdiensten groot alarm om alle nodige materialen aanwezig te hebben mocht de brand zich verspreid hebben door het pand.

Dat bleek na aankomst van drie blusvoertuigen een tankwagen en hoogwerker niet het geval te zijn. De brandweer heeft het pand geventileerd en daarna vrijgegeven. Zover bekend is de schade beperkt gebleven tot een mal die gebruikt is in de oven.

Foto’s: AVLimburg

Tummers advertentie