Werkzaamheden A73 dit weekend opnieuw uitgesteld

Featured Gem. Beesel Regio Venlo

Reuver – Eerder werden de werkzaamheden op de A73 al uitgesteld vanwege verwacht slecht weer. De geplande werkzaamheden van 23 september zijn vanwege de weersverwachting opnieuw uitgesteld. Rijkswaterstaat gaat een nieuwe datum plannen voor de werkzaamheden tussen Belfeld en Reuver in zuidelijke rijrichting. De werkzaamheden van 30 september in noordelijke rijrichting gaan wel door, tenzij de weersverwachting ongunstig is.

Vrijdag hebben we eerst nog te maken met rustig weer. De zon schijnt af en toe, maar in het westen en zuidwesten komt al tamelijk veel bewolking voor. Daar neemt vanaf de namiddag ook de kans op wat regen toe.

In de nacht naar zaterdag raakt het overal bewolkt en vanuit het noordwesten breidt het gebied met regen zich langzaam uit. In het uiterste westen en noordwesten gaat het mogelijk langere tijd regenen.

Tummers advertentie