Fietsster gewond na aanrijding met auto

112 Beesel Featured Swalmen

Swalmen – Een fietsster is zondagmiddag tussen Beesel en Swalmen gewond geraakt door een aanrijding met een personenauto. Een automobilist wilde vanaf de Beeselseweg naar Asselt rijden via Wieler en zag bij het doorkruisen van het fietspad een fietsster komende vanaf Swalmen te laat. Zij kwam door de aanrijding met haar hoofd tegen de voorruit en uiteindelijk voor de auto op de grond terecht. Zij is in de ambulance behandeld aan eventuele verwondingen.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is niet geheel duidelijk, of de ongunstige stand van de zon de bestuurder heeft verblindt, en de snelheid van de elektrische fiets heeft verrast kan bij hebben gedragen aan de oorzaak. De politie heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier.

Foto: AVLimburg

Tummers advertentie