Man gewond nadat hij van de weg raakt

112 Belfeld Featured

Belfeld – Een man is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn auto in een sloot is gereden. Dat gebeurde door nog onduidelijke redenen in het buitengebied aan de Langeweg/Tuindersweg. In de auto bevond zich ook een hond ten tijde van de aanrijding, die wisten omstanders snel te bevrijden. 

In afwachting van de hulpdiensten schoot een omstander te hulp met zijn tractor te voorkomen dat de auto dieper de sloot in zou zakken. Naast politie, brandweer, ambulance was ook een dierenambulance ter plekke. De man is door de brandweer bevrijd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De hond raakte zover bekend niet gewond. 

Er werd in eerste instantie ook een traumahelikopter en duikteam opgeroepen, maar die ondersteuning bleek later niet meer nodig. 

Uiteindelijk is het voertuig door middel van de tractor uit de sloot getrokken. De auto zou minimale schade hebben opgelopen.

Tummers advertentie