Over ons

(Op voorhand: Ruiver.nl bestaat uit 0,5 FTE. Die kan niet alle e-mail lezen en beantwoorden. Er is geen office manager, secretaresse of telefoniste die mailboxen leest. Ook is het sturen van een persbericht geen garantie voor aandacht op Ruiver.nl. Zelf niet als je het tien keer stuurt, en daarna nog vijf herinneringen. Maar we staan altijd open voor leuke berichten, geinige activiteiten en andere tips. Kortom: wees welkom, maar we vragen je begrip voor het feit dat we niet iedereen een persoonlijk antwoord kunnen geven.)


De site

Ruiver.nl bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om lokale informatie bereikbaarder te maken. Ruiver.nl publiceert voornamelijk informatieve berichten uit het gebied tussen Venlo & Roermond, met extra aandacht voor nieuws dat uit Reuver/Beesel komt. Ook houden wij ons bezig met het toerisme en met evenementen binnen en buiten Reuver.

Adverteerders
Om u van goede informatie te kunnen voorzien, werkt Ruiver.nl altijd naar een perfectie, kwaliteit en continue berichtgeving. Echter is het steeds belangrijk om weer te investeren in nieuwe technieken en apparatuur. Omdat het plaatsen van berichten voor commerciële activiteiten in het algemeen gratis is, vragen wij wel om een financiële tegenprestatie. Bedrijven kunnen ten alle tijden contact met ons opnemen per mail om de mogelijkheden te bespreken.

Fotografen/foto’s
De fotografen van Ruiver.nl maken foto’s van zowel publieke evenementen als besloten evenementen.  Niets van deze website mag zonder toestemming van de Ruiver.nl redactie/Auteursrecht hebbende gekopieerd worden. Geplaatste berichten en bijbehorende foto’s, geluidsopnames en/of videobeelden zijn en blijven eigendom van Ruiver.nl tenzij anders vermeldt.

Samenwerkingen
Een goede site heeft altijd partners. Zo werken wij samen met lokale bedrijven/instellingen zoals TVellef en Aerokopter.

Aerokopter, een lokaal Reuvers bedrijf dat door west-europa lucht beelden maakt voor verschillende leveranciers zoals gemeenten, bouw bedrijven, energie bedrijven en Ruiver.nl. Bij grote evenementen of calamiteiten kan, indien een piloot en drone beschikbaar is luchtopnames in opdracht van Ruiver.nl gemaakt worden ter ondersteuning van het artikel. Gepubliceerde lucht beelden mogen niet zonder toestemming van Ruiver.nl én Aerokopter gebruikt worden. Bij interesse van lucht opnames kunt u contact met ons opnemen per mail en telefoon.

De websites van onze partners:
Aerokopter
Tvellef.nl

Website Ruiver.nl
Ruiver.nl stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele geestelijke en/of lichamelijke schade en/of gevolgen na het bezichtigen van deze website. Ook stellen wij ons niet aansprakelijk voor de betrouwbaarheid en correctheid van de bron-afhankelijke informatie op onze website. Ruiver.nl stelt zich ook niet aansprakelijk voor eventuele fouten in uw computer nadat u deze website heeft bezocht.

Mocht u nog eventuele opmerkingen/verbeterpunten hebben voor ons medium, dan kunt u ons altijd mailen. Heeft u interesse in bepaalde gepubliceerde foto’s of andere media van Ruiver.nl dan kunt u ons ook altijd mailen of.

Uw hulp aan Ruiver.nl
Heeft u tips, nieuws, foto’s of wilt u een vrijwillige bijdrage doen aan dé lokale site? Mail naar [email protected]

Tummers advertentie